Introduceren

Is het niet leuk om vrienden, vriendinnen die komen logeren, uit te nodigen voor een partijtje Padel?
Voor eigen leden en jeugdleden is het mogelijk introducés mee te laten spelen.
Per Introduce die padel speelt samen met een lid van TVBE € 5,-- per uurMaximaal 3 keer dezelfde persoon, daarna verwachten wij dat deze persoon lid wordt.

Iets te vieren? Los huren?

Het is voor leden mogelijk om één of meerdere banen te huren (buiten de competitie, toernooien of andere clubactiviteiten om) voor een tennispartijtje met familie, vrienden, buren, straatgenoten, bedrijfsmedewerkers en/of klasgenoten t.g.v. een verjaardag of jubileum of zomaar.
De gastvrouw/heer moet in alle gevallen natuurlijk zelf wel meespelen !!

Informatie bij Ans Janssens Tel. 013-5400606. email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  cq uw gegevens in het onderstaande formulier invullen.

Prijzen Padel banen

    De prijs is voor leden  € 20,-- per uur / per baan (inclusief rackets),
    Padelballen zijn te koop per 3 stuks voor € 9,--.
 

Is het paviljoen open dan kunt u gezellig nog wat napraten over alle inspanningen onder het genot van een kopje koffie/thee, een pilsje, een glaasje fris of heerlijke wijn. Bij mooi weer is het dan gezellig toeven op het terras. Kijk onder Baanverhuur en Voorwaarden.

 

Vul hier uw aanvraag in:

Kies uit onderstaande menu items:

 

Competitieleider
Jeanne Teuwsen                                       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      013-5336502

Cempetitie jeugd:
Juan Denissen                                          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                     06-15529399                                                                                     

De competitieleiding regelt alle zaken die betrekking hebben op de senioren- en juniorencompetitie. Denk daarbij aan het indelen van teams, verwerking van de uitslagen en de KNLTB-sterkte van de leden.

Deze commissie kan u ook informatie verstrekken over het deelnemen aan de competitie.

U kunt zich opgeven via de menu keuze Knltb competitie

 

De competitieleiding regelt alle zaken die betrekking hebben op de senioren- en juniorencompetitie. Denk daarbij aan het indelen van teams, verwerking van de uitslagen en de KNLTB-sterkte van de leden.

Deze commissie kan u ook informatie verstrekken over het deelnemen aan de competitie.

55+ commissie

Op maandagochtend is er altijd een 55+ hereninstuif. In het voorjaar speelt deze groep mee in een regionale competitie voor heren 55+.

De regelaars van deze heren 55+ activiteit zijn Ad van Kasteren en Guus Remmers.

Op de woensdagochtenden gebeurt hetzelfde maar dan voor dames 55+. Hiervoor is

Willem Hill is het aanspreekpunt (013-5332736),
email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorts wordt er op de vrijdagochtend voor alle 55plus-ers een instuif geregeld en in de zomer is er het instuiftoernooi voor alle 50plus-ers van TVBE.

Login Form voor artikel editor

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com