Screenshot from 2014 01 23 194909De KNLTB organiseert jaarlijks een voorjaarscompetitie, een najaarscompetitie en een winteroutdoorcompetitie. Bij TVBE is het mogelijk om aan al deze competities deel te nemen.

Bij de voorjaarscompetitie wordt er gespeeld in de maanden april en mei. De inschrijving voor de voorjaarscompetitie vindt altijd al plaats eind november. Voor die tijd wordt u via de site of via het netwerk gewezen op de mogelijkheden die er zijn om met je team in te schrijven voor de voorjaarscompetitie.

De najaarscompetitie start meestal in september en is eind oktober afgelopen. De najaarscompetitie heeft iets minder mogelijkheden. Toch neemt de najaarscompetitie in populariteit toe en is er jaarlijks een stijging van het aantal teams. Inschrijving bij de KNLTB vindt plaats eind mei.

De inschrijving voor de voorjaarscompetitie is nu geopend: (klik op de button)


Tenslotte de winteroutdoorcompetitie wordt gespeeld in november en januari. Bij TVBE wordt er nog niet zo heel veel gebruik gemaakt van de mogelijkheden voor competitie in de wintermaanden. Inschrijving bij de KNLTB vindt plaats vóór 1 september.

Login Form voor artikel editor

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com