Paviljoencommissie

De taak van de Paviljoencommissie betreft vanzelfsprekend het reilen en zeilen in en rond het paviljoen en de bar. Zo hoort o.a. de inkoop van drank en etenswaren en het (laten) verhelpen van technische mankementen tot haar taak.

De supervisor zorgt er voor dat er voldoende voorraad is zodat degene, die bardienst over voldoende drankjes ed. kan beschikken. Ook het afdragen van de kasopbrengst aan de penningmeester is een van de werkzaamheden.

De supervisor heeft bereikbaarheidsdienst en staat bardienstmedewerkers met raad en daad terzijde als er vragen zijn over de bardienst, voorraden of welke vraag er ook kan zijn betreffende bardiensten.

De bar wordt in eigen beheer geëxploiteerd. Dat betekent dat de leden een paar keer per seizoen volgens rooster een bardienst voor haar/zijn rekening neemt. TVBE hanteert dit systeem al vele jaren en dit gaat tot volle tevredenheid.

Leden die voor het eerst bardienst draaien, worden benaderd door de paviljoencommisie voor het maken van een afspraak voor een uitvoerige uitleg over de bardienst. Tevens kan iedereen alle informatie halen uit een handig naslagwerk (rode map) dat achter de bar ter inzage ligt.
Ook kan alle informatie over de uitleg van de bardienst gehaald worden uit een handig naslagwerk (rode map) dat achter de bar ter inzage ligt.

Login Form voor artikel editor

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com