Introduceren

Is het niet leuk om vrienden, vriendinnen die komen logeren, uit te nodigen voor een partijtje Padel?
Voor eigen leden en jeugdleden is het mogelijk introducés mee te laten spelen.
Per Introduce die padel speelt samen met een lid van TVBE € 5,-- per uurMaximaal 3 keer dezelfde persoon, daarna verwachten wij dat deze persoon lid wordt.

Iets te vieren? Los huren?

Het is voor leden mogelijk om één of meerdere banen te huren (buiten de competitie, toernooien of andere clubactiviteiten om) voor een tennispartijtje met familie, vrienden, buren, straatgenoten, bedrijfsmedewerkers en/of klasgenoten t.g.v. een verjaardag of jubileum of zomaar.
De gastvrouw/heer moet in alle gevallen natuurlijk zelf wel meespelen !!

Informatie bij Ans Janssens Tel. 013-5400606. email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  cq uw gegevens in het onderstaande formulier invullen.

Prijzen Padel banen

    De prijs is voor leden  € 20,-- per uur / per baan (inclusief rackets),
    Padelballen zijn te koop per 3 stuks voor € 9,--.
 

Is het paviljoen open dan kunt u gezellig nog wat napraten over alle inspanningen onder het genot van een kopje koffie/thee, een pilsje, een glaasje fris of heerlijke wijn. Bij mooi weer is het dan gezellig toeven op het terras. Kijk onder Baanverhuur en Voorwaarden.

 

Vul hier uw aanvraag in:

Kies uit onderstaande menu items:

 

 

 

U kunt zich aanmelden door onderstaande formulier in te vullen.

Opgelet: Als u gedurende de periode sept - april wilt deelnemen aan toernooien en/of competitie (padel of tennis), dan is een bondsnummer verplicht. Als u geen bondsnummer heeft, dan kunnen we dat voor u aanvragen. U ontvangt dan een officiële ledenpas van de KNLTB (uiterlijk binnen twee weken).  Wij berekenen de extra kosten van de ledenpas aan u door (+ 20 Euro). U moet dan een pasfoto uploaden, omdat deze op de ledenpas komt te staan. 
Als u geen bondsnummer nodig heeft, dan ontvangt u een algemene tijdelijke pas van TVBE. Uploaden van een pasfoto is dan niet nodig. 

Tevens dient u dan rekening te houden met een borg van 25 Euro die betaald moet worden voor het tijdelijke pasje.

Competitieleider
Jeanne Teuwsen                                       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.      013-5336502

Cempetitie jeugd:
Juan Denissen                                          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                     06-15529399                                                                                     

De competitieleiding regelt alle zaken die betrekking hebben op de senioren- en juniorencompetitie. Denk daarbij aan het indelen van teams, verwerking van de uitslagen en de KNLTB-sterkte van de leden.

Deze commissie kan u ook informatie verstrekken over het deelnemen aan de competitie.

U kunt zich opgeven via de menu keuze Knltb competitie

 

De competitieleiding regelt alle zaken die betrekking hebben op de senioren- en juniorencompetitie. Denk daarbij aan het indelen van teams, verwerking van de uitslagen en de KNLTB-sterkte van de leden.

Deze commissie kan u ook informatie verstrekken over het deelnemen aan de competitie.

Login Form voor artikel editor

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com