Leerlingentoernooi 5 november

Beste relatie,
 
De afgelopen jaren hebben wij vele trainingen mogen verzorgen en we zijn erg blij met het door jullie gestelde vertrouwen in ons. Wij willen daarom graag onze dank tonen, vandaar dat we een gezellig dagje tennissen willen organiseren met de leerlingen (deelname vanaf 16 jaar) van de diverse verenigingen waar we actief zijn. De bedoeling is om eens andere tegenstanders te treffen maar vooral om er een leuke dag van te maken. We zullen op basis van ‘hussle’ de wedstrijden samenstellen en zullen steeds rond de 30 minuten duren. Tevens wederom een 'Tips & Tricks' en zullen er diverse borrelhapjes rond gaan.

Vorig jaar hebben we deze dag op het park van TV Riel mogen organiseren, dit jaar zijn we te gast bij TVBE in Berkel-Enschot. Sinds kort liggen hier ook 2 prachtig nieuwe padelbanen, daarom een hele mooie gelegenheid voor degenen die kennis willen maken met deze dynamische sport om op deze dag een clinic te volgen die Tennisschool Bob zal verzorgen.
 
 Bij deze dus een uitnodiging aan eenieder die ooit trainingen heeft gevolgd bij Tennisschool Bob om mee te doen aan dit 'toernooitje':
 
Datum: 5 november
Locatie: TVBE, Generaal Eisenhowerweg 9, 5056 CR Berkel-Enschot
Baansoort: smash court en gravel
Aanvang: 11.00
Einde: rond 17.00
Aantal deelnemers: maximaal 50 (datum van aanmelding geldt als richtlijn)
Aanmelden: via onderstaande button (vermeld deelname aan tennis en/of padel, naam en speelsterkte naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Deelname is gratis!

Schrijf je dus snel in via de mail, graag tot 5 november op de banen bij TVBE!

Login Form voor artikel editor

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com