Zondag 11 maart organiseren we een clinic/jeugdtoernooi voor de jeugdleden van TVBE en voor de jeugd die nog nooit heeft getennist.

Wat gaan we die dag doen:

•Een leuke clinic à mikken op allerlei doelen!

•Wedstrijden spelen à probeer die punten maar te maken!

•Frietjes eten en ranja drinken àzeer belangrijk!

•Loterij à met mooie prijzen met een tennisracket als hoofdprijs!!!

 

Geef je op per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef uw kind op voor het tenniskamp van 2018 via onderstaande link: 

http://www.tennisschoolbob.nl/tenniskamp-fun-xl-2018/inschrijven/

He oliebol,
Doe je mee aan het gezellige jeugd oliebollen toernooi?

Op vrijdag 23 juni is er op het park van TV Berkel-Enschot een instuif voor de jeugd van 12 jaar en ouder van TVBE en TCDR.

Kinderen uit groep 8 zijn ook van harte welkom (ook als je in 2017 nog 12 jaar zal worden).


Zondag 12 maart organiseren we een clinic/jeugdtoernooi voor de jeugdleden van TVBE en voor de jeugd die nog nooit getennist heeft!

Jeugd toernooi voor 6 tot 18 jaar op 27 December

Woensdag 1 juni is Team Groen kampioen geworden. De laatste competitiewedstrijd speelden ze tegen de nummer laatst. Alexander, Bram, Danic, Jelle en Wouter (Tom kon er helaas niet bij zijn omdat hij op schoolkamp is) hadden er vol vertrouwen in om ook deze wedstrijden te gaan winnen. Ook waren er vele opa’s oma’s en ouders aanwezig om hun klein/kinderen aan te moedigen.

Zoals verwacht wonnen we alle enkelspelen. Helaas begon het toen meteen hard te regenen en onweren. Na een pauze van zo’n half uur begonnen de dubbels. Hiervan kon maar 1 set gespeeld worden, omdat het weer weer ontzettend tegen zat. We hebben in overleg de wedstrijden gestaakt, waarna de champagne ontkurkt werd, een spandoek TEAM GROEN KAMPIOEN opgehangen werd, en de hapjes heerlijk smaakten. Vuurwerk kon helaas niet afgestoken worden door het slechte weer.

Na afloop van de competitie bleken 5 teamleden in de top 10 van meest gewonnen wedstrijden. Tom speelde wat minder wedstrijden en kwam toch nog op de 20ste plaats. Bram was de enige speler van alle teams in de competitie die alle wedstrijden won en zelfs geen set verloor.

Het gecombineerde jongensteam t/m 17 jaar van TVBE en TC de Rauwbraken is zondag 5 juni kampioen geworden.
Tim Schnellert, Jannik Bekkers, Ivo van Gils, Thijs Giesberts, Bart Vermeer en Bennet van de Broek (die de geblesseerde Sebastian Krijgsman verving) hebben veel gemakkelijke wedstrijden gehad. Maar daarnaast hebben ze ook een aantal heel leuke en spannende potjes gespeeld. Van de Ypelaer wonnen ze maar nipt. Ook die ploeg deed het heel goed en stond vóór de laatste wedstrijddag met één punt minder direct onder ons team. Het kampioenschap moest dus op de laatste dag nog waargemaakt worden. Winst met 4-2 zou voldoende zijn. En dat is ze met 6-0 ruimschoots gelukt! Toevallig speelden ze de laatste dag tegen het jongensteam van TC de Rauwbraken. Het werd dus een Berkel-Enschots onderonsje. Ondanks de warmte (of misschien wel dankzij de parasols langs de baan?) hadden de mannen het samen heel gezellig tijdens en ook na de partijen. Na de laatste wedstrijd hebben ze samen de overwinning van het gecombineerde team gevierd. Op naar het najaar! Dan gaan ze als gecombineerd team verder.

Voor jongensteam t/m 17 jaar van TVBE was het erg spannend.
Voor Steven van der Gaag, Noah Poot, Pepijn Kok, Thomas de Boer, Maarten Boonstra en Gijs Poorthuis is de competitie uitstekend gegaan. Van de 7 wedstrijden er 6 met 6-0 gewonnen, de meeste punten in de poule, maar toch geen kampioen. Helaas hebben ze een wedstrijddag de punten laten liggen, waardoor het team met alle gewonnen wedstrijddagen de kampioen is geworden.

 

Gemengd 11 t/m 14 jaar is op de 5e plek geëindigd .
Alhoewel we het hier over het mixteam hebben, hebben ze kinderen alleen maar jongens, meisjes enkels en dubbels gespeeld. Jalena de Koning, Simoon de Boer, Famke de Rooij, Thomas Scholten, Bram Huisman en Tim Hol hebben het echter uitstekend naar hun zin gehad. Ondanks dat ze slechts twee wedstrijden wisten te winnen, hebben ze vele leuke partijen gespeeld, een gezellige zondag gehad en weer veel tenniservaring opgedaan.


Jongens 11 t/m 14 jaar hadden een zware poule dit jaar.
Het jongens t/m 14 team, eveneens een gecombineerd team met de Rauwbraken heeft het dit seizoen erg zwaar gehad en ze zijn helaas onderaan geeindigd. Harm Schaffelaars, Freek Vermeer, Symen Bouma, Bob van Riel en Bart Wierema hebben geprobeerd om toch nog wat punten in de wacht te slepen en dat hebben ze in ieder geval voor elkaar gekregen. Toch knap gedaan in deze zware poule.


Alle jongens en meisjes hebben een mooie sportieve prestatie geleverd! Heel goed gedaan! Ook de ouders hebben langs de baan genoten van het leuke spel. Hopelijk kunnen komend najaar nog meer kinderen gaan genieten van de gezellige najaarscompetitie.

 

Natuurlijk is er ook dit jaar weer een apart toernooi voor de junioren georganiseerd van 13 t/m 16 juli!

Na het succes van vorig jaar worden ook dit jaar weer de Berkel-Enschotse tenniskampioenschappen georganiseerd door TVBE en TC de Rauwbraken.

Junioren starten i.v.m. eventuele proefwerkweek, later, nl : 13 t/m 16 juli.
Zij kunnen zich inschrijven voor

  • Rood-event,
  • Oranje-event,
  • Groen-event, single,
  • mix en/of dubbel t/m 14 jaar en t/m 17 jaar. 
 
Als je je je tenniskrachten te meten met clubleden van onze beide tennisverenigingen meldt je dan aan.

Het toernooi is ook toegankelijk voor alle inwoners van Berkel-Enschot die in het bezit zijn van een geldige KNLTB-pas.
Senioren kunnen inschrijven voor single, mix en/of dubbel.
Speelsterkte 3 t/m 8. Categorie 17+ en 50+.

Inschrijven kan tot en met 1 juli via www.toernooi.nl Joris sport Junior Berkel-Enschotse kampioenschappen

Voor vragen en opmerkingen kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Joris Sport is de hoofdsponsor van het toernooi. Wij als organisatie hopen weer op een gezellig toernooi en een grote opkomst.

Met sportieve groet namens de organisatie van TVBE en TC de Rauwbraken,
Michiel Kok

BE kampioenschappen 2016 B page 001

Login Form voor artikel editor

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com