Padellers zijn geen watjes!! 15 t/m 18 maart zijn de Bowls and Dishes Padel 013 Kampioenschappen gespeeld op de padelbanen bij TVU en TVBE. Af en toe onder barre weersomstandigheden. Met muts, handschoenen, maar vooral ook met een grote glimlach gingen de deelnemers de Padelbanen op. Belangrijker nog, met veel enthousiasme kwamen ze de banen af. Vooral de winnaars. Hieronder staan de kampioenen.

TOPKLASSE
1e Prijs: Rob Jaspers / Leo Verbeek
2e Prijs: Geert Linders / Guido Weekamp

SUBTOP
1e Prijs: Remi Huybregts / Anthony van Peer
2e Prijs: Ron Boes / Jeroen Leijs

Dank aan alle deelnemers en toeschouwers langs de lijn. Respect dat jullie de kou hebben getrotseerd. Het hielp natuurlijk wel, dat er heel veel attractieve wedstrijden zijn gespeeld. Wat een leuk spelletje is Padel toch!

Padelcommissie TVU en TVBE

Tijdens de Berkel-Enschotse kampioenschappen Tennis zijn er nog meer activiteiten op de club!

Tennis- en Padelvereniging Udenhout (TVU) en Berkel-Enschot (TVBE) hebben namelijk de handen ineen geslagen voor de organisatie van de eerste 013 Padel kampioenschappen.

Strijd mee om de titel “Beste 013 Padeller 2018”!!!

 

Alle leden van TVU en TVBE met het padel-virus kunnen zich aanmelden, maar ook inwoners van het 013-gebied (Tilburg-Oisterwijk-Goirle-Berkel-Enschot-Udenhout) met een KNLTB bondsnummer.

Om verzekerd te zijn van uitdagende wedstrijden, is het mogelijk om in te schrijven in één van de drie categorieën, afhankelijk van je speelsterkte en ervaring. We maken geen onderscheid tussen dames en heren.

De wedstrijden worden gespeeld op beide verenigingen, dus zowel in Udenhout als Berkel-Enschot.

Meer informatie en aanmelden kan via www.toernooi.nl onder de naam
Bowls and Dishes 013 Padel Kampioenschappen. Uiterlijke inschrijfdatum is vrijdag 9 maart.

Hopelijk ben je erbij donderdag 15 t/m 18 maart!

 

Hartelijke groet,

Padelcommissie TVU & TVBE

Beste TVBE-er,

Hierbij nodigt het bestuur van TVBE u van harte uit voor het Openingstoernooi op zondag 28 januari 2018 en de Nieuwjaarsborrel.

Padel (invitatie) toernooi TVBE: zondag 28 januari

In het nieuwe jaar starten we met een Padeltoernooi. We plannen wedstrijden in de ochtend (10.00 - 12.00 uur) of in de middag (13.00 - 15.00 uur). 

We houden rekening met de speelsterkte. Het is de bedoeling dat je drie keer een half uur speelt. Je kunt je opgeven met of zonder partner.
Jouw Padelpartner hoeft geen lid van de club te zijn, introducés zijn ook van harte welkom.

Tussen 12.00 en 13.00 uur verzorgen wij een lunch voor beide 'shifts' en je krijgt koffie/thee met iets lekkers. Kosten: 5 Euro per persoon.

Geef aan of je in de ochtend of middag mee wilt doen, naam partner (als je die hebt) en speelsterkte (tennis en/of Padel).

 

Vergeet niet om aan te melden vóór 22 januari, hoe meer zielen hoe meer vreugde natuurlijk, wacht niet te lang en meld u vanaf morgen aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deze zonnige middag zal om 15.00 uur afgesloten worden met de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel voor alle leden en introducees in ons gezellige clubhuis :-)

VIDEO: Eerste padel banen in Berkel-Enschot geopend

Brabants dagblad, Berkel-Enschot - Zaterdagmiddag opende Tennis Vereniging Berkel-Enschot haar twee padel-banen. Zij zijn daarmee de eersten in Berkel-Enschot waar deze nieuwe tennis-vorm gespeeld kan worden. !!
Lees en kijk meer hierover op het Brabants dagblad:

Artikel / Video Brabants Dagblad

U kunt nu ook via uw pc of mobiele telefoon "Padelbaan B" én "Tennisbaan 7"  reserveren !!!

De voorwaarden hieraan verbonden zijn: 

 • U kunt dit maximaal 1 * per week
 • U mag op zijn vroegst 3 uur vooruit en maximaal 7 dagen vooruit een tijdslot digitaal reserveren.
 • U moet in de reservering ook uw medespelers vastleggen, waarvan maximaal (op dit moment) 1 introducé.
 • Als u digitaal reserveert, moet u 15 minuten voor aanvang alsnog op het afhangbord op het clubhuis de reservering bevestigen!! (NIET VERGETEN )

 

Hoe doet u dit:

MetVia de knltb.club app

 • Indien u deze app nog niet heeft: installeer de app KNLTB.Club (zie play.google.com voor android, of iphone itunes app store)
  Kies hierbij voor de vereniging "T.V. Berkel-Enschot"
 • Meld u aan met uw bondsnummer en wachtwoord (indien u dit niet heeft kunt u hier een wachtwoord aanvragen en wordt het verstuurd naar het emailadres dat bij de knltb gekoppeld is aan uw bondsnummer).
 • Druk op de grote oranjebutton  "Baan afhangen" of op het vervolgscherm het oranje tennisballetje.
 • Kies vervolgens uw medespelers (je kunt ook zoeken)
 • Kies de dag waarop je een baan wilt reserveren
 • Kies de tijd die u wilt reserveren.
  U en uw medespelers krijgen een mailtje ter bevestiging van de reservering.
 • Vervolgens moet u op de dag van de reserving 15  minuten voor aanvang van de gereserveerde tijd op het clubhuis op het digitale afhangbord met uw TVBE pasje uw reservering bevestigen. (zei scherm clubhuis voor instructie).

 

 

 

 

Heeft u hierover vragen, dan kunt u die via de email stellen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dinsdag 24 oktober 2017 (na de herfstvakantie) start de interne Padelcompetitie en deze duurt tot eind november. Afhankelijk van de ingeplande trainingen en het animo, plannen we de wedstrijden op dinsdag- en/of donderdagavond.
De wedstrijden duren maximaal een uur met als starttijd 19.30 uur, de laatste ronde start om 21.30 uur. Iedereen speelt 4 tot 6 wedstrijden. Koppels worden ingedeeld op sterkte en ervaring.
Alleen inschrijven kan ook.
Inschrijven kan uiterlijk t/m vrijdag 13 oktober 2017.

 

Lijkt de interne competitie jou interessant en wil je deelnemen? Klik dan op onderstaande button om je aan te melden:

 

AANMELDFORMULIER

 

Heb je nog vragen over de interne Padelcompetitie (of andere padelgerelateerde vragen), stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Feestelijke opening Padelbanen Zaterdag 2 September 

Login Form voor artikel editor

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com