Beste TVBE-er,

Hierbij nodigt het bestuur van TVBE u van harte uit voor het Openingstoernooi op zondag 28 januari 2018 en de Nieuwjaarsborrel.

Padel (invitatie) toernooi TVBE: zondag 28 januari

In het nieuwe jaar starten we met een Padeltoernooi. We plannen wedstrijden in de ochtend (10.00 - 12.00 uur) of in de middag (13.00 - 15.00 uur). 

We houden rekening met de speelsterkte. Het is de bedoeling dat je drie keer een half uur speelt. Je kunt je opgeven met of zonder partner.
Jouw Padelpartner hoeft geen lid van de club te zijn, introducés zijn ook van harte welkom.

Tussen 12.00 en 13.00 uur verzorgen wij een lunch voor beide 'shifts' en je krijgt koffie/thee met iets lekkers. Kosten: 5 Euro per persoon.

Geef aan of je in de ochtend of middag mee wilt doen, naam partner (als je die hebt) en speelsterkte (tennis en/of Padel).

 

Vergeet niet om aan te melden vóór 22 januari, hoe meer zielen hoe meer vreugde natuurlijk, wacht niet te lang en meld u vanaf morgen aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Deze zonnige middag zal om 15.00 uur afgesloten worden met de jaarlijkse Nieuwjaarsborrel voor alle leden en introducees in ons gezellige clubhuis :-)

Login Form voor artikel editor

JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com